Ammuntatoiminta

Ammunta on yksi keskeinen reserviläisen sotilaallisia valmiuksia ylläpitävä toiminta, mitä voi jokainen harrastaa oman taitotason ja mahdollisuuksien mukaisesti. Sovellettu reserviläisammunta (SRA) on mitä erinomaisin toiminta sotilaallisen ampumataidon ylläpitämisessä. Ikaalisissa voi SRA:ta harrastaa Vatulan ampumaurheilukeskuksessa (VAUK) ympäri vuoden. Säännöllisiä harjoituksia järjestetään huhti-lokakuun aikana ja eri kokoisia kilpailuja on useita vuosittain. Vatulassa voi SRA:n lisäksi ampua myös muita toiminnallisen ammunnan lajeja IDPA:aa (International Defensive Pistol Association) IPSC:ä (International Practical Shooting Confederation). SRA:ssa ja IDPA:ssa järjestetään myös turvallisen ampujan kursseja ampumakokeineen. Lähtökohta kaikessa ammunnassa on turvallisuus.

Lisätietoja SRA:sta löytyy Suomen reserviläisurheiluliiton (Resul) sivuilta, IPSC:stä Suomen ampumaurheiluliiton (SAL) ja IDPA:sta sen kotisivuilta IDPA.com. 

Kesällä 2022 Vatulassa järjestetään SRA kurssi sekä monia muita tapahtumia. Tapahtumista tiedotetaan sivujen lisäksi myös jäsenpostissa sekä Ikaalisten Reserviläisten facebook sivuilla. https://www.facebook.com/groups/114449829387

Lisätiedot: