Ikaalisten Reserviläismaja

-Siirry varaamaan tästä-

Ikaalisten Reserviläismajan omistavat yhdessä Ikaalisten Reserviupseerikerho ja Ikaalisten Reserviläiset. Reserviläismaja sijaitsee omalla tontilla Kyrösjärven rannalla Sarkkilassa, välittömässä Ikaalisten keskustan tuntumassa ja siihen kuuluu varsinaisen majan lisäksi takkahuoneella varustettu rantasauna, grillikatos sekä talousrakennus wc-tiloineen. Pääsääntöisesti Majan käyttö rajoittuu lämpimään vuodenaikaan. Maja tarjoaa puitteet jopa 20 –30 hengen tilaisuuksille rauhallisessa rantamaisemassa.

Alkaen 80€ / vrk. Varaa heti!

Varsinainen hirsirunkoinen Majarakennus on rakennettu 1959 sisältäen tuvan, pienen keittiön sekä eteisen. Sauna on valmistunut 1965 ja on puulämmitteinen, tehty hirrestä ja saunan lisäksi siinä on takkahuone, eteinen sekä terassi. Saunan takkahuoneessa lämmitys hoidetaan sähköllä, jota voidaan täydentää polttamalla puita takassa. Saunasta on lyhyt matka Kyrösjärven rantaan ja kestopuusta valmistetulle laiturille. Talousrakennuksessa on otettu käyttöön 2006 sisältäen varastotilaa mm. polttopuille. Rakennuksessa on ekologinen kompostoiva wc.

Varusteet:
Keittiö:
sähköliesi, astianpesukone, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, kunnan vesijohtovesi

Lisäksi:
pölynimuri ym. siivousvälineitä, takka majan tuvassa ja saunarakennuksessa, polttopuita liiterissä

Pihavarusteita:
lipputanko, laituri, soutuvene, ulkokäymälä (Biolan), ulkovalot pihassa

Maja on jäsenistön käytössä mutta sitä vuokrataan myös ulkopuolisille. Majan käyttökorvausten on tarkoitus kattaa vuotuiset ylläpitokustannukset kuten sähkö-, vesi- ja jätehuoltomaksut sekä vakuutus ja kiinteistövero.

Majan vuokrauksen ja avainten luovutuksen hoitaa:
Kelloliike Hakkarainen
Vanha Tampereentie 15-17
39500 Ikaalinen
Puh. 03-4586127

-Siirry varaamaan tästä-