Ammuntaa Vatulassa 2022

Viikottaiset ammunnan jäsenille on myös alkaneet Vatulassa.

Harjoitusten ohjelma vaihtelee ja monipuolistuu kevään mittaan kelien parantuessa. Harjoitukset sisältävät vaihdellen niin perusammuntoja, kuin toimintarasteja, ja käytettävät aseet vaihtelevat, joista tiedotetaan ilmoittautuneille tapahtuman infossa. Pääpaino tulee olemaan SRA ammunnoissa. Harjoituksiin osallistujilta edellytetään Res.toimintaturva tai SAL:n lisenssi. SRA-kurssin ei ole harjoituksissa pakollinen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: 

Kesällä olemme saaneet järjestettäväksemme myös SRA Piirinmestaruus ja samalla SM-karsinta kilpailun 26.5.2022. Tule mukaan järjestelyihin ja samalla seuraamaan kilpailua. Hyvä paikka myös tutustua lajiin. Järjestelytehtäviin voi ilmoittautua Jali Smolanderille.